Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Подне Плочице

REVICOMFORT

Подне Плочице РЕВИЦОМФОРТ је под који се може уклонити и поново користити. Брзо и лако наношење. Спремни за употребу. Идеално за преуређивање. У једном производу обједињују се техничке карактеристике порцуланских плочица за цијело тијело, економске предности поједностављеног постављања које штеде вријеме, једноставност мобилности и поновне употребе у различитим просторима. РЕВИЦОМФОРТ се може направити у неколико колекција Ревигрес: различити ефекти, боје и површине.

Име пројекта : REVICOMFORT, Име дизајнера : Revigres, Име клијента : Revigres.

REVICOMFORT Подне Плочице

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.