Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Сто

Divax

Канцеларијски Сто Дивак је нови канцеларијски сто који је дизајнирао Сахар Бакхтиари Рад и креирао Амирхоссеин Јавадиан, са посебним и јединственим дизајном. Разликује се од осталих врста столова јер ствара ново радно место које ће привући запослене и повећати пословно самопоуздање. Мала рецепција је веза између запослених и купаца. Запослени могу да ставе неке биљке на сто, да повећају кисеоник на радном месту и смање загађење.

Име пројекта : Divax, Име дизајнера : Sahar, Име клијента : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Канцеларијски Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.