Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

La Chaise Impossible

Столица Атрактивни чисти дизајн. "Немогућа столица" стоји на само две ноге. Лагана је; 5 до 10 кг. Ипак јак за подршку до 120 кг. Једноставна је за израду, лепа, робусна, вечита, нехрђајућа, без вијака и без ноктију. Модуларан је за више позиција и различитих употреба, уметничко дело, забавља се, забавно је, потпуно се може рециклирати и еколошки је израђен од масивног дрвета и алуминијумских цеви, дизајниран да траје вечно. (Конструкција може бити израђена од различитих материјала попут пластике, метала или бетона за јавна места. Седиште у текстилу или кожи)

Име пројекта : La Chaise Impossible, Име дизајнера : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Име клијента : LeThermidor.

La Chaise Impossible Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.