Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

La Chaise Impossible

Столица Атрактивни чисти дизајн. "Немогућа столица" стоји на само две ноге. Лагана је; 5 до 10 кг. Ипак јак за подршку до 120 кг. Једноставна је за израду, лепа, робусна, вечита, нехрђајућа, без вијака и без ноктију. Модуларан је за више позиција и различитих употреба, уметничко дело, забавља се, забавно је, потпуно се може рециклирати и еколошки је израђен од масивног дрвета и алуминијумских цеви, дизајниран да траје вечно. (Конструкција може бити израђена од различитих материјала попут пластике, метала или бетона за јавна места. Седиште у текстилу или кожи)

Име пројекта : La Chaise Impossible, Име дизајнера : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Име клијента : LeThermidor.

La Chaise Impossible Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.