Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелна Уметност

Scarlet Ibis

Визуелна Уметност Пројекат је низ дигиталних слика Шкрлетног Ибиса и његовог природног окружења, са посебним нагласком на боји и њиховом живом нијанси који се појачава како птица расте. Рад се развија међу природним окружењем комбинујући стварне и имагинарне елементе који пружају јединствене особине. Шкрлатни ибис је домаћа птица Јужне Америке која живи на обалама и мочварама северне Венецуеле, а живописна црвена боја представља визуелни спектакл за гледаоце. Овај дизајн има за циљ да истакне грациозан лет оскудног ибиса и живописне боје тропске фауне.

Име пројекта : Scarlet Ibis, Име дизајнера : Gabriela Delgado, Име клијента : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Визуелна Уметност

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.