Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уградна Расвета

Drop

Уградна Расвета Дроп је лаган спој који је дизајниран да тражи минималистичку естетику и спокојну атмосферу. Њена инспирација била је природна светлост, хладноћа, светлосна светла, смиреност и спокој. Беспрекорно спајање функционалности и лепоте, савршен склад који се постиже стропом и светлом уградњом. Капи је дизајниран као градијент, а не као сметња, како би се промовисао дизајн ентеријера који тече природно, минималистички и пријатно. Наш циљ је био да добијемо естетске трендове и претворимо их у дизајнерске вредности које ће се применити на овом новом осветљењу. Елеганција и перформансе, савршено уједињене.

Име пројекта : Drop, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Уградна Расвета

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.