Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уградна Расвета

Drop

Уградна Расвета Дроп је лаган спој који је дизајниран да тражи минималистичку естетику и спокојну атмосферу. Њена инспирација била је природна светлост, хладноћа, светлосна светла, смиреност и спокој. Беспрекорно спајање функционалности и лепоте, савршен склад који се постиже стропом и светлом уградњом. Капи је дизајниран као градијент, а не као сметња, како би се промовисао дизајн ентеријера који тече природно, минималистички и пријатно. Наш циљ је био да добијемо естетске трендове и претворимо их у дизајнерске вредности које ће се применити на овом новом осветљењу. Елеганција и перформансе, савршено уједињене.

Име пројекта : Drop, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Уградна Расвета

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.