Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Каву

Papillon

Столић За Каву Папиллон је скулптурални, али функционалан столић за каву који на једноставан и елегантан начин решава употребу и складиштење столова или распоред књига и часописа. Појединачни равни елемент комбинован је у просторну структуру, да би се слободно ставио испод стаклене плоче, пружајући тако нагнут простор за одлагање који свој садржај увек доводи у лабави ред. Док су празни, потпорни елементи евоцирају лишће и отворене књиге у насумичном складу, који само суптилно мутира кроз читање које се гомилају у унутрашњости.

Име пројекта : Papillon, Име дизајнера : Oliver Bals, Име клијента : bcndsn.

Papillon Столић За Каву

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.