Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

the Light in the Bubble

Лампа Светло у балону је модерна сијалица у знак сећања на стару жаруљу Едисонове жаруље са жарном нити. Ово је ЛЕД извор светла смештен унутар лима од плексигласа, исечених ласером у облику сијалице. Сијалица је провидна, али када укључите светло, можете видети нит и облик сијалице. Може се користити попут висећег светла или за замену традиционалних сијалица.

Име пројекта : the Light in the Bubble, Име дизајнера : Andrea Ciappesoni, Име клијента : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Лампа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.