Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Tekant

Столица Текант је модерна столица због материјала који израђује и како структура делује. Његова суштина потиче из геометријске комбинације стратешког прегледа структуре, која настаје геометријском игром троуглова, због чега је Текант високо отпорна столица. Мекрилатна пресвлака је укључена да изрази осећај лакоће и визуелну бистрину чинећи структуру главним елементом столице. Текант се може поиграти различитим бојама структуре и метакрилатних пресвлака, тако да можете направити сопствену комбинацију Текант столица.

Име пројекта : Tekant, Име дизајнера : Sebastian Dominguez Enrich, Име клијента : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.