Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Композитни Музички Инструмент

Celloridoo

Композитни Музички Инструмент Целлоридоо је нови музички инструмент који се састоји од наклоњеног гудачког инструмента попут виолончела и Дидгеридоо, аустралијског једноставног дувачког инструмента. Целлоридоо као хармоника који свира лук подешен је у петине, почевши од А3, а потом Д3, Г2, а затим Ц2 као најнижи низ. Други део инструмента као аерофон постављен је на Ц тастеру који је погодан за разне врсте музике. Овај део се игра непрекидно вибрирајућим уснама како би се произвео дрон док се користи посебна техника дисања која се назива кружно дисање.

Име пројекта : Celloridoo, Име дизајнера : Aidin Ardjomandi, Име клијента : Aylin Design.

Celloridoo Композитни Музички Инструмент

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.