Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Градска Расвета

Herno

Градска Расвета Изазов овог пројекта је пројектовање урбане расвете у складу са техеранским окружењем и привлачним грађанима. Ту светлост је инспирисао Азади Товер: главни симбол Техерана. Овај производ је дизајниран да осветли околно окружење и људе са топлом светлошћу, као и да створи пријатељску атмосферу са различитим бојама.

Име пројекта : Herno, Име дизајнера : Mohsen Noroozi, Име клијента : egg plus.

Herno Градска Расвета

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.