Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстенови

Blessed Child

Прстенови Прстенови "Блажено дете" су обећање за љубав: беба Џејми се увуче у унутрашњост прстена и живот верује мајци. Беба је положена на леђа сисајући палац. То је ментална визија њеног нерођеног детета које свака трудница има на уму. Прстен симболизира безусловну међусобну везу поверења између новорођенчета и мајке и одаје почаст овом поверењу. Баби Сам је на врху света, сигуран, здрав и срећан. Носилац носи бебу са поносом, представљајући се као самопоуздана мајка. Прстен је бенд који каже: „Веруј ми, вољен си!“

Име пројекта : Blessed Child, Име дизајнера : Britta Schwalm, Име клијента : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Прстенови

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.