Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Боутикуе Хотел

108T Playhouse

Боутикуе Хотел 108Т Плаихоусе је бутик хотел који нуди поглед на сингапурски начин живота. Обузети разиграним дизајнерским елементима који привлаче чула, гости могу да науче о наслеђу, историји и култури Сингапура. Аутентично искуство их чека јер су апартмани дизајнирани за живот, а не само за ноћ. Сама дестинација, 108Т Плаихоусе дочекује госте да се задрже у својим просторијама и искусе шта је то живот, рад и играње на једном месту - феномен који је све чешћи у Сингапуру у коме недостаје копна.

Име пројекта : 108T Playhouse, Име дизајнера : Constance D. Tew, Име клијента : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Боутикуе Хотел

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.