Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Програм Лојалности Кредитних Картица

Education Currency

Програм Лојалности Кредитних Картица Ово је програм лојалности картица цо марке, спонзорисан између банке издаваоца и партнерске образовне установе, који дају награде у облику права на час учења која су се накупила у већим јединицама, а то су права на кредитне сате који се дају власнику картице уз његово трошење картицом, акумулирана права на кредитне сате ће бити откупљен када похађа течај образовања у овој партнерској образовној установи. Заузврат за одређена права на кредитне сате, банка ће са овом институцијом склопити споразум о размјени накнада за размјену. Циљ пројекта је финансијска подршка људима у постизању образовних циљева и образовног сектора.

Име пројекта : Education Currency, Име дизајнера : Youssef Abdel Zaher, Име клијента : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Програм Лојалности Кредитних Картица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.