Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционални Сто

Portable Lap Desk Installation No.1

Мултифункционални Сто Ова инсталација бр. 1 преносног рачунара дизајнирана је тако да корисницима омогући радни простор који је флексибилан, свестран, фокусиран и уредан. Стол се састоји од изузетно повољног уштеде простора на зиду и може се поставити равно уза зид. Стол израђен од бамбуса могуће је уклонити са зидног носача што кориснику омогућава да га користи као стол за лаптопе на различитим местима у кући. Стол се такође састоји од утора преко врха, који се може користити као сталак за телефон или таблет за побољшање корисничког искуства производа.

Име пројекта : Portable Lap Desk Installation No.1, Име дизајнера : Liyang Liu, Име клијента : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Мултифункционални Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.