Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хотел, Резиденције, Бање

Hotel de Rougemont

Хотел, Резиденције, Бање Посвећен угледној међународној клијентели, дизајн хотела де Роугемонт морао је да нађе заједничко тло између традиционалног швајцарског стила и савременог луксузног летовалишта. Инспирисан из околне природе и локалне архитектуре, ентеријери су дизајнирани да пренесу дух алпског гостопримства, измислећи традицију уравнотеженом комбинацијом старог и новог. Аутентични природни материјали и традиционална израда одликују се дизајном са чистом облогом, при чему прилагођени детаљи и софистицирана расвета и завршне инсталације одишу потцењеним осећајем елеганције.

Име пројекта : Hotel de Rougemont, Име дизајнера : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Име клијента : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Хотел, Резиденције, Бање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.