Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Tulpi-seat

Столица Тулпи-десигн је холандски дизајнерски студио са осећајем за необичан, оригиналан и разигран дизајн за унутрашње и спољашње окружење, са главним нагласком на јавни дизајн. Марцо Мандерс постигао је међународно признање својим седиштем у Тулпију. Тулпи седиште које привлачи пажњу, додаће боју било којем окружењу. То је идеална комбинација дизајна, ергономије и трајности уз огроман фактор забаве! Тулпи седиште се аутоматски преклопи када устане путник, гарантујући чисто и суво седиште за следећег корисника! Са ротацијом од 360 степени, Тулпи седиште вам омогућава да одаберете сопствени поглед!

Име пројекта : Tulpi-seat, Име дизајнера : Marco Manders, Име клијента : Tulpi BV.

Tulpi-seat Столица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.