Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

Labyrinth

Комода Лабиринт АртеНемус-а је комода чија је архитектонска појава наглашена меандрирајућом стазом свог фурнира, која подсећа на улице у граду. Изузетна концепција и механизам фиока допуњују њену потцењену контуру. Контрастне боје фурнира од јавора и црног ебановине, као и висококвалитетна израда подвлаче ексклузивни изглед Лабиринта.

Име пројекта : Labyrinth, Име дизајнера : Eckhard Beger, Име клијента : ArteNemus.

Labyrinth Комода

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.