Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

oiiio

Столић За Кафу "ОИИИО" је модеран бифункционални комад намештаја (столић за кафу + могућност ентеријера постављањем столова у систему) дизајнирао пољски дизајнер Војциецх Морсзтин. Технологија пребацивања таблице појединачних елемената оставља утисак као да је направљена од једног комада дрвета што јој даје јединствен осећај. У низу столова доступних у три различите боје: боја природног дрвета, црна, бела.

Име пројекта : oiiio, Име дизајнера : Wojciech Morsztyn, Име клијента : WM Design.

oiiio Столић За Кафу

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.