Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица

Sakura

Огрлица Огрлица је веома флексибилна и направљена од различитих комада који се лепе заједно заједно да би се лепо каскадирали на женском врату. Средишње цвеће на десној страни се окреће и постоји могућност да се леви краћи комад огрлице засебно користи као брош. Огрлица је веома лагана с обзиром на 3Д облик и сложеност дела. Укупна тежина за њега износи 362,50 грама и износи 18 карата, са 518,75 карата камена и дијаманата

Име пројекта : Sakura, Име дизајнера : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Име клијента : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Огрлица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.