Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вешања

Spin

Вешања Спин, који је дизајнирао Рубен Салдана, је обешена ЛЕД лампица за акцентно осветљење. Минималистички израз његових суштинских линија, заобљена геометрија и облик дају Спину његов леп и складан дизајн. Његово тело, у потпуности произведено од алуминијума, даје лакоћу и конзистенцију, а истовремено делује као хладњак. Његова уградбена таваница и ултра танки тензор стварају осећај ваздушне пловности. Доступан у црно-белој боји, Спин је савршено светло које се поставља за шанкове, шалтере, витрине ...

Име пројекта : Spin, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Вешања

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.