Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рефлектор

Thor

Рефлектор Тхор је ЛЕД рефлектор, дизајниран од стране Рубен Салдана, са веома високим флуксом (до 4.700Лм), потрошњом од само 27В до 38В (у зависности од модела) и дизајном са оптималним термичким управљањем који користи само пасивно расипање. Због тога се Тхор издваја као јединствени производ на тржишту. Тхор у својој класи има компактне димензије јер је возач интегрисан у руку светлости. Стабилност његовог средишта масе омогућава нам да инсталирамо онолико Тхор-а колико желимо без да изазовемо нагиб стазе. Тхор је ЛЕД рефлектора идеална за окружења са јаким потребама светлосног тока.

Име пројекта : Thor, Име дизајнера : Rubén Saldaña Acle, Име клијента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Рефлектор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.