Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Минђуше

Night Light

Минђуше Идеја о комаду фосфоресцентног накита који светли и светли у мраку била је инспирисана у биолуминесценцији риба у понору. Ове врсте риба живе у дубинама океана и, чак и у потпуном мраку, чине се видљивим и привлачним за супротни пол својим мистериозним способностима осветљавања. Овим изузетним уметничким делом намерава женама да пружи сјај и ноћу.

Име пројекта : Night Light, Име дизајнера : Gabriel Juliano, Име клијента : Gabriel Juliano.

Night Light Минђуше

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.