Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трговина Дечјом Одећом

PomPom

Трговина Дечјом Одећом Перцепција делова и целине доприноси геометрији, коју је лако препознати што даје нагласак производима који се продају. Потешкоће су у стваралаштву потакнуте великим снопом који је ломио простор, већ с малим димензијама. Опција за спуштање плафона уз референтне мере излога, греде и задње стране продавнице била је почетак извлачења у остатак програма; тираж, изложба, шалтер сервиса, комода и одлагалиште. Неутрална боја доминира простором, наглашена јаким бојама које обиљежавају и организирају простор.

Име пројекта : PomPom, Име дизајнера : Albertina Oliveira, Име клијента : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Трговина Дечјом Одећом

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.