Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизајн користи технике дизајна формалне равнотеже као основе за преношење оријенталне уметничке концепције. Усваја елементе бамбуса, орхидеје, цвета шљиве и пејзажа. Једноставни заслон настаје продужењем облика бамбуса одузимањем бетонске форме и зауставља се тамо где треба. Распоред дневног боравка и трпезарије горе-доле дефинише ограничење простора и оличава простор оријенталне перспективе који је оскудан и крпан. Око теме једноставног живота и лаганог путовања, покретне линије су јасне, то је нови покушај за животну средину људи.

Име пројекта : Tranquil Dwelling, Име дизајнера : HCD IMPRESS, Име клијента : HCD.

Tranquil Dwelling Вила

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.