Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Сортирања Отпада Који

Spider Bin

Систем Сортирања Отпада Који Спидер канта је универзално и економично решење за сортирање рециклажних материјала. Група посуда за искакање ствара се за дом, канцеларију или напољу. Један предмет има два основна дела: оквир и торбу. Лако се премешта са једног места на друго, погодно је за транспорт и складиштење, јер може бити раван кад се не користи. Купци наручују канту за паукове путем интернета, где могу да одаберу величину, број канти за паукове и врсту торбе у складу са својим потребама.

Име пројекта : Spider Bin, Име дизајнера : Urte Smitaite, Име клијента : isort.

Spider Bin Систем Сортирања Отпада Који

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.