Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Pin

Сат Све је почело једноставном игром на часовима креативности: тема је била „сат“. Тако су прегледани и истражени разни зидни сатови, дигитални и аналогни. Иницијална идеја је покренута од стране најмање значајног подручја сатова који је игла на којој сатови обично висе. Ова врста сата укључује цилиндрични стуб на који су уграђена три пројектора. Ови пројектори чине три постојећа ручка идентична онима уобичајених аналогних сатова. Међутим, они такође пројектују бројеве.

Име пројекта : Pin, Име дизајнера : Alireza Asadi, Име клијента : AR.A.

Pin Сат

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.