Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерактивна Уметничка Инсталација

Pulse Pavilion

Интерактивна Уметничка Инсталација Пулсе Павилион је интерактивна инсталација која уједињује светлост, боје, покрет и звук у мулти-сензорном доживљају. Са спољашње стране то је једноставна црна кутија, али улазећи у њу, уроњена је у илузију да лед светла, пулсирајући звук и живахна графика стварају заједно. Шарени изложбени идентитет креиран је у духу павиљона, користећи графику са унутрашњости павиљона и прилагођени фонт.

Име пројекта : Pulse Pavilion, Име дизајнера : József Gergely Kiss, Име клијента : KJG Design.

Pulse Pavilion Интерактивна Уметничка Инсталација

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.