Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Логотип

Kaleido Mall

Логотип Тржни центар Калеидо пружа бројне просторе за забаву, укључујући тржни центар, пешачку улицу и пешачку стазу. Дизајнери су у овом дизајну користили узорке калеидоскопа, са лабавим, обојеним предметима попут перлица или шљунка. Калеидоскоп је изведен из старогрчког καλος (лепота, лепота) и ειδος (оно што се види). Због тога различити обрасци одражавају различите услуге. Обрасци се стално мењају, показујући да Малл настоји да изненади и очара посетиоце.

Име пројекта : Kaleido Mall, Име дизајнера : Dongdao Creative Branding Group, Име клијента : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Логотип

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.