Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Логотип

Wanlin Art Museum

Логотип Како се Музеј уметности Ванлин налазио у кампусу Универзитета Вухан, наша креативност је требало да одрази следеће карактеристике: Централно место сусрета студената за почаст и цену уметности, истовремено са аспектима типичне уметничке галерије. Такође је морао наићи на „хуманистичку“. Док студенти стоје на почетној линији свог живота, овај музеј уметности делује као уводно поглавље за уважавање уметности студената и уметност ће их пратити током целог живота.

Име пројекта : Wanlin Art Museum, Име дизајнера : Dongdao Creative Branding Group, Име клијента : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Логотип

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.