Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Логотип

Mr Woo

Логотип Господин Воо има двоструко значење: Прва намера је залог за само-реализацију, огледа се у зену. Други аспект је општи став према животу, као и у "прављењу" избора. У том духу, неко бира шта му се свиђа. Господин Воо оставља утисак да људи схватају себе, самопоуздано, образовано, култивисано и шаљиво. Сходно томе, г. Воо, маскота, шаљива, самоуверена и сјајна. Господин Воо подсећа људе на сечење печата - традиционални облик уметности који је настао из Кине - изражавајући кинеску естетику и културу.

Име пројекта : Mr Woo, Име дизајнера : Dongdao Creative Branding Group, Име клијента : Mr. Woo.

Mr Woo Логотип

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.