Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светиљка

Vector equilibrium

Висећа Светиљка Вецтор Екуилибриум је привесна и модуларна расвета са ременским системом. Освјетљењем се може управљати модулацијом. Кугласта стаклена ваза која служи као протутежа може садржавати различите украсне елементе. У свом размештеном облику дизајн се претвара у кубоктахедран. Уговорено се претвара у икосаедар. У оба случаја сијалица се налази у центру расвете и даје добре пропорције. Осветљење се може испоручити у пирамидалном паковању.

Име пројекта : Vector equilibrium, Име дизајнера : Nicolas Brevers,, Име клијента : Gobo.

Vector equilibrium Висећа Светиљка

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.