Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Плакат

County Fair Charity Fundraiser

Плакат Коктели против рака организирају годишњу акцију прикупљања средстава за прикупљање донација за своје кориснике. Тема догађаја 2015. била је жупанијска сајамска. Овај двобојни плакат за свилени екран висио је по граду и позвао госте да науче плес у квадрату и пијуцкају коктеле за загревање црева за добру сврху. Дизајн се односи на винтаге индиго Бандана и укључује симбол врпце свести у отисак.

Име пројекта : County Fair Charity Fundraiser, Име дизајнера : Kathy Mueller, Име клијента : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Плакат

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.