Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Three Legged

Столица Три ножна столица је ручно израђен инструмент, дизајниран за одмор и украшавање. У њеним генима налази се суштина обраде дрвета. Облик наслона столице ствара се природним конопцем који се развлачи на место помоћу седишта које се налази испод седишта. Ово је врло ефикасна метода затезања, која се може наћи на традиционалним лучним тестерама, ручним алатима за обраду дрвета које је искусни занатлија користио до данас. Три ноге су практично решење за одржавање једноставног дизајна, а истовремено стабилан на свакој површини.

Име пројекта : Three Legged, Име дизајнера : Ricardo Graham Ferreira, Име клијента : oEbanista.

Three Legged Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.