Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Развијајући Се Намештај

dotdotdot.frame

Развијајући Се Намештај Куће су све мање, па им је потребан лагани намјештај који је свестран. Дотдотдот.Фраме је први мобилни, прилагодљиви систем намештаја на тржишту. Ефикасан и компактан, оквир се може причврстити на зид или наслонити на њега ради лакшег постављања око куће. А његова прилагодљивост долази из 96 рупа и све већег асортимана додатака који се могу учврстити у њих. Користите један или повежите више система по потреби - доступна је бесконачна комбинација.

Име пројекта : dotdotdot.frame, Име дизајнера : Leonid Davydov, Име клијента : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Развијајући Се Намештај

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.