Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење Бицикла

Safira Griplight

Осветљење Бицикла САФИРА је инспирисана намером да реши неуредне додатке на управљачу за савремене бициклисте. Интегрисањем предње лампе и показивача правца у дизајн приањања сјајно се постиже циљ. Такође искоришћавањем простора шупље управљачке као кабине за батерије максимално се повећава капацитет електричне енергије. Захваљујући комбинацији хватања, светла бицикла, показивача правца и кабине управљача, САФИРА постаје најкомпактнији и најрелевантнији моћан систем осветљења бицикла.

Име пројекта : Safira Griplight, Име дизајнера : Chou-Hang, Yang, Име клијента : LEXDESIGN.

Safira Griplight Осветљење Бицикла

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.