Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитална Трансформација

Tigi

Дигитална Трансформација Један од најважнијих модних трендова у фризури спрема се да храбро закорачи у дигиталну релевантност. Преуређењем распона Профессионал дот цом и Тиги Цолор Цопиригхт ауторских права управљало се комбиновањем прилагођених садржаја, креираних од стране уметника, укључивањем савремених фотографа и још увек невиђених дизајнерских израза у дигиталном облику. Фини, али оштри контрасти између технике и заната. Коначно водећи Тиги-јем кроз здрав корак корак по корак у праву дигиталну трансформацију од 0 до 100.

Име пројекта : Tigi, Име дизајнера : Fayssal Loussaief, Име клијента : Unilever UK TIGI.

Tigi Дигитална Трансформација

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.