Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бежични Звучници

FiPo

Бежични Звучници ФиПо (скраћени облик „Фире Повер“) својим привлачним дизајном односи се на дубоко продирање звука у коштане ћелије као инспирацију за дизајн. Циљ је да се произведе звук велике снаге и квалитета у коштаној кости и ћелијама од ње. Ово омогућава кориснику да путем Блуетоотх везе повеже звучник са мобилним телефоном, лаптопом, таблетима и другим уређајима. Угао постављања звучника дизајниран је у складу са ергономским стандардима. Штавише, звучник се може одвојити од стаклене основе, што кориснику омогућава да га поново напуни.

Име пројекта : FiPo , Име дизајнера : Nima Bavardi, Име клијента : Nima Bvi Design.

FiPo  Бежични Звучници

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.