Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Картонски Штап За Коње

Polypony

Картонски Штап За Коње Направите то као сопствени коњски штап од картона (од полигона и понија), фантастичан ресурс за подстицање играња улога и подстицање дететове маште. То је инвентивна и разиграна ДИИ играчка коју можете да направите са децом. Састоји се од картонског лима и папирне цеви који су еколошки прихватљиви и 100% рециклирани. Упутство је лако пратити, само пресавијање, усклађивање бројева на шаблону и лепљење ивица са одговарајућим бројем. Може га саставити свако. Родитељи и деца могу се улепшати да сами праве играчке.

Име пројекта : Polypony, Име дизајнера : Sudaduang Nakhasuwan, Име клијента : Mela.

Polypony Картонски Штап За Коње

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.