Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ауто Камера

BlackVue DR650GW-2CH

Ауто Камера БЛацкВуе ДР650ГВ-2ЦХ је надзорна камера надзорне плоче аутомобила једноставног, али софистицираног цилиндричног облика. Монтажа јединице је лака, а захваљујући ротацији од 360 степени, врло је подесива. Близина ветробранског стакла са ветробраном смањује вибрације и одсјаје и омогућава још глађе и стабилније снимање. После детаљног истраживања како би се пронашао савршени геометријски облик који би могао бити складан са карактеристикама, за овај пројекат је изабран цилиндрични облик који је пружио елементе стабилности и прилагодљивости.

Име пројекта : BlackVue DR650GW-2CH, Име дизајнера : Pittasoft Co., Ltd., Име клијента : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Ауто Камера

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.