Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Софа

Marilyn Two Seat

Софа Надахнута невероватном Марилин Монрое и њеном малом белом хаљином. Њена елеганција блиста током читавог цртежа стопала ове софе наглашавајући посебну технику пресвлачења која симулира кретање хаљине. Кауч Марилин обећава да ће на овај начин испунити вашу собу елеганцијом која надилази интерпретацију облика, и ухватити сав гламур и сексуалност најамекнутијег дива икад.

Име пројекта : Marilyn Two Seat, Име дизајнера : Rafaela Luís, Име клијента : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Софа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.