Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шоља За Осветљење

Oriental landscape

Шоља За Осветљење Илустрација пејзажа на Чашици расвете изведена је из Соомоок-сансухва, традиционалне корејске пејзажне слике. Поновно интерпретиран као осветљена керамичка уметност, пејзаж је „нацртан“ са променом у дебљини зидова чаше. Чаша за осветљење може се користити као чајник и претвара се у украсно осветљење у комбинацији са тањиром који има уграђену ЛЕД. Светло се укључује и искључује сензором на додир, а напаја га пуњива батерија која подржава Мицро-УСБ везу.

Име пројекта : Oriental landscape, Име дизајнера : Kim, Име клијента : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Шоља За Осветљење

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.