Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Lunipse

Лампа „Лунипсе“ је скуп плафонске лампе за трпезаријске столове израђене од стакла и ултра огребаног челика намотаног на њу инспирисан феноменом месечеве помрачења због рефракције сунчеве светлости Земљине атмосфере у конус сенке. Циљ је да се у атмосферу куће врати месечина светлост и приказ месечевог помрачења. Перформансе и естетска лепота су спојене и такође чине емоционалну везу између "Лунипсеа" и корисника, већу светлост и бољу дифузију и осветљење. Ови атрактивни сензори са челичним поклопцем дају осећај модерности.

Име пројекта : Lunipse, Име дизајнера : Nima Bavardi, Име клијента : Nima Bvi Design.

Lunipse Лампа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.