Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Активација Догађаја

The Jewel

Активација Догађаја 3Д кутија за накит представљала је интерактивни малопродајни простор који је позвао јавност да користи најновију технологију у 3Д штампању креирајући сопствени накит. Позвани смо да активирамо простор и одмах помислимо - како кутија за накит може бити потпуна без прелепог драгуља по мери? Резултат је била савремена скулптура која је резултирала призмом боје која је пригрлила љепоту рефлектирајуће свјетлости, боје и сјене.

Име пројекта : The Jewel, Име дизајнера : Beck Storer, Име клијента : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Активација Догађаја

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.