Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
хоклица

Yan

хоклица Деца су увек добар извор инспирације. Ево како их је инспирисала и стварала Иан хоклица. Иан на кинеском значи око. Инспирисан дечијом перспективом, Иан хоклица је створена да изрази колико је свет диван и живописан кроз дечије очи. Облик столице потиче из пресека ока. Користећи живописне боје тканине за представљање предивног света и контрасти с прозирним прозирним акрилом, хоклица представља свој снажни идентитет и упечатљиве изгледе, посебно са својим неконвенционалним обликом.

Име пројекта : Yan, Име дизајнера : Irene Lim, Име клијента : Shin.

Yan хоклица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.