Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Боца

North Sea Spirits

Боца Дизајн боце Нортх Сеа Спиритс инспирисан је јединственом природом Силта и укључује чистоћу и бистрину тог окружења. За разлику од осталих боца, Нортх Сеа Спиртс су потпуно прекривени једнобојним површинским премазом. Логотип садржи Странддистел, цвет који постоји само у Кампен / Силт-у. Свака од 6 арома дефинисана је једном одређеном бојом, док је садржај 4 мешана пића идентичан боји боце. Премаз на површини пружа меко и топло руковање, а тежина додаје перцепцију вредности.

Име пројекта : North Sea Spirits, Име дизајнера : Ulrich Graf, Име клијента : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Боца

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.