Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светиљка

Snow drop

Висећа Светиљка Снежни пад је плафон и модуларно осветљење. Његова погодност је регулирање његове светлости модулацијом захваљујући систему глатких ременица. Корак по корак, играјући се са протутежом, корисник је у могућности да повећа и смањи светлину. Модулација овог дизајна подсећа на различите фазе цветања снежне падавине од почетка, тетраедром до краја, са четири фрактала трокута. Старинска јантарна сијалица Едисон је убачена у ексклузивну тетраедарску кутију направљену од опалесцентног бијелог плексија када је дизајн затворен.

Име пројекта : Snow drop, Име дизајнера : Nicolas Brevers,, Име клијента : Gobo lighting.

Snow drop Висећа Светиљка

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.