Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ручна Преша

Kwik Set

Ручна Преша Вишенаменска кожна ручна преша је интуитивна, универзално дизајнирана машина која поједностављује животе свакодневних кожних мајстора и максимално искориштава ваш мали простор. Омогућује корисницима да сечу кожни, утиснути / рељефни дизајни и постављају хардвер са 20 плус прилагођених матрица и адаптера. Ова платформа је осмишљена од почетка као производ водећи у класи.

Име пројекта : Kwik Set, Име дизајнера : Erik Christopher DeMelo, Име клијента : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Ручна Преша

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.