Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Издавање Апотеке

The Cutting Edge

Издавање Апотеке Резни ивица је апотека за расподјелу која се односи на суседну Општу болницу Даиицхи у граду Химеји, у Јапану. У овој врсти апотека клијент нема директан приступ производима као у малопродајној врсти; радије ће лекове у дворишту припремити апотекар, након што предложи лекарски рецепт. Ова нова зграда дизајнирана је за промоцију имиџа болнице увођењем оштре слике високе технологије у складу са напредном медицинском технологијом. Резултат је бели минималистички, али потпуно функционалан простор.

Име пројекта : The Cutting Edge, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Издавање Апотеке

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.